maanantaina, marraskuuta 28, 2011

Odotusten täyttymys

Meillä sataa lunta! Näinä hetkinä kaipaan lapsia, vaikka työpäytäni sijaitseekin ikkunallisessa kulmassa ja ihailen valkoisen utuista taivasta. Lasten intoa lumisateen yllättäessä ei vain voita mikään.

3 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

:) meillä töissä riitti intoon jo se että meillä satoi 5 minuuttia räntää ;)

http://www.hobipunkt.ee/pood/lang-en/Books/4878-the-haapsalu-scarf.html tuo ainakin toimittaa suomeen. Ja täällä väittää sekä suomalainen että akateeminen että voivat tilata minkä tahansa kirjan maailmasta, jos sei ole loppuunmyyty, lähimpään myymälään. Suomalaisen palvelua olen kokeillutkin, toimi.

Mutta kyllä, se hiljaisuus oli jotain todella ihmeellistä. Suosittelen kokeilemaan.

Täällä asumisessa on melko vähän hyviä puolia, mutta yhdeksi niistä kyllä lasken sen että täältä pääsee nopeasti pois. ;)

Johku kirjoitti...

Te ainakin osaatte siellä liikkumisen riemua hyödyntää =)

Saa nähdä osaako sitä rauhassa ollakkaan, kun miehen kanssa tullaan pääkaupunkiseudulle ensi viikolla. Osaakohan tuota lie nukkuakaan?

Jos saan vielä kysyä, että oletko katsonut Tallinnassa käydessäsi opuksen hintaa?

kristiina kirjoitti...

:D se voi olla että yöllä herää useampaan otteeseen, ihan itestään.

Kävin tänään ostaan pojalle toisen peiton, hän kun on valittanut että peitto painaa ja tästä syystä äidin pitää nousta sängystä ja tulla noutamaan poika nukkumaan vanhempien viereen. Ja kantaa toki pojan peittokin. Unen pöpperössä mieluummin alistuu orjaksi kuin käy useamman tunnin keskustelun aiheesta. No nyt ei ole enää sitä syytä, josko hän sitten osaisi itse kävellä meijän huoneeseen... Ja jos äiti saisi (ansaitsemansa) yöunet.

En katsonut Tallinnassa kirjan hintaa. En itseasiassa tiennyt kirjasta aiemmin, ekalla tutustumisella ostin ;) Omastani maksoin 30 euroa.

Sellaista toimivaa chättiä kutsutaan irc:ksi. ;)