maanantaina, tammikuuta 03, 2011

Vuoden viimeiset

Viime vuoden viimeiset päivät vietimme pohjoisen pimeässä syleilyssä. Pian joulun jälkeen alkoi jo tuntumaan, että ulkoilu maistuisi. Pakkasta vain oli joulun aikaan niin paljon, että nenämme näki ulkoilmaa hyvin vähän. Matkatessamme pohjoiseen pakkanen ei kuitenkaan näyttänyt heti laantumisen merkkejä. Ajattelin harjoittaa hieman inspiraationeulontaa automatkalla kuten mökilläkin ja olin pakannut erinäisiä lankoja mukaan jalkatilaan hypisteltäväksi. Auton juuri ehkä liikahdettua tai ainakin matkan ihan alkutaipaleilla mies sanoi ottaneensa mukaan ainoastaan ohuet fleecekäsineet. Sanoin hyvästit inspiraationeuleille ja puikot sauhuten neuloskelin mustia lapasia, jollaiset oli ollut toivelistalla jo hyvän aikaa. Liekö tämä unohdus vahinko laisinkaan?

Malli: Peruslapanen, Novita
Lanka: Novita, 7-veljestä, musta
Puikot: 3,25 mm Knit Picksit
Hyvän mielen lapaset tuottivat joka tapauksessa niin neulojalle kuin lapasten saajallekin. Työ valmistui kuin silmissä, sillä juuri muutamaa viikkoa aiemmin neuloin mustat peruslapaset tilauksesta ja nyt tein vain muutamia pieniä muokkauksia malliin. Resorin neulominen onnistui hyvin pimeässäkin ja niinpä pystyin neulomaan melkein perille saakka.
Lapasten valmistuttua pakkanen pakkui edelleen ja kauppareissulle miehen pukiessa lapasia nappasin kameran mukaan. Omat sormet pysyivät huomattavasti lämpimämpinä, kun nappasin kuvat autossa.

3 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Hienoja maskuliisinia kuvia - ja toki hienot lapasetkin :)

kristiina kirjoitti...

:D Miehet on kieroja... ;)

Hienot kuvat kyllä! :)

Johku kirjoitti...

Kiitos Hety ja kristiina, olin itsekin kuviin yllättävän tyytyväinen.

Miehet on suorastaan hauskoja =D