tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Kissakassi

Joskus osuu kohdalle asia, jonka tietää kuuluvalle jollekin. Mieheni kissarakas sisko täytti pyöreitä vuosia ja sopivasti vuosia etsimäni tavoittamattomissa oleva kangas osui kohdalleni. Kassalla edellä oleva asiakas oli ostanut kyseistä kissakangasta ja melkein juosten lähdin hakemaan omaa palastani kyseltyäni sitä useita kertoja aiemmin. Maltoin kuitenkin odottaa seuraavaan ostoskertaan.
Malli: Kissakassi, Oma
Koko: Reilu mappi
Kangas: KodinYkkösen kissakangas, vuorikangas valkoista puuvillaa.


Kassi onnistui yli odotusten silmämääräisesti mittaillen. Mieheni kommentoi vierestä, että onneksi hän toimi kassikonsulttina. Todellisuudessa kyselin useissa kohdissa mikä toteutus olisi parempi kellon lähennellessä puoltayötä lahjan toimittamista edeltävänä päivänä. Harvoin tunnen tekemieni lahjojen kohdalla, että haluaisin säästää sen itselläni. Tällä kertaa tuntui siltä. Onneksi kangasta jäi vielä pieneen kassiin ja sen ehkä ompelen itselleni.
Ompelin kassiin lisäksi vuorikankaan laukun tukevoittamiseksi. Vuoreen ompelin kaksiosaisen sivutaskun, johon ompelin nimilappunikin. Näine kaikkineen kassi oli lahjansaajalle mieluinen kassiin sujautettujen lisukkeiden kera.

9 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Ja kaunis se onkin! :)

Villikissa kirjoitti...

Kiva kassi ja niin pirtsakan värinen.

Minulla on keittiössä kappa tuosta samaisesta kankaasta, harmaana versiona. Tykkään! :)

Johku kirjoitti...

Kiitos Kristiina ja Villikissa. Kuulinkin, että kangasta on saatavana myös harmaansävyissä, ehkä metsästän sitä seuraavaksi.

Sude kirjoitti...

Näin kissahulluna ihmisenä sanoisin että: IHANA. Värikin on IHANA, mutta ei varmaan paha harmaanakaan :)

Lime kirjoitti...

Mielettömän kiva kangas!

Hety kirjoitti...

Kiva ja pirtsakka kassi -vaikken olekaan kissaihmisiä :)

-maiju- kirjoitti...

Mitä mainioin lahja kissaihmiselle, ihana kassi. Hauska kangas, harmaakin varmaan ihana. Pitää varmaan lähtee Kodin Ykköseen vakoilemaan - siskoni on myös kissaihminen, vois vaikka yllättää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on, vaikka itsekkään en ole kissaihminen ;) Saaja varmasti ihastui :)
-Maija-

Johku kirjoitti...

Kiitos kaikille =)