sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Messuilun lomassa

Tänäkin vuonna käynti Kädentaito-messuilla onnistui täydellisesti. Viime vuonna hyväksi havaitsemamme aikataulutus osoittautui käyttökelpoiseksi jatkossakin, saimme rauhassa katsella messupöytien antimia ja tungoksen alkaessa emme olisi enempää jaksaneet kiertääkään.

Yllätykseksemme messuilta löytyy aina jotain uutta ja ihmiset ovat niin hyväntuulisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kiitos Hetylle jälleen hyvästä ja inspiroivasta seurasta.

Messusaalis oli melkoinen; mm. 600 g valkoista lampaan villalankaa, hahtuvalankaa, huovutusvillaa ja paljon nappeja.
Hauskoja ideoita.Kauniita värejä.
Olen pitkään halunnut kokeilla huovuttamista, lähinnä neulahuovuttamista. Pitkin matkaa olen hankkinut huovutusvillaa, muutaman neulan ja kirjankin inspiraatioksi. Sain messuilta todella hyviä neuvoja ja reilusti villaa valmiiden huovutettujen syyslehtien lisäksi.Muutoin neulonta on ollut tasaisen hidasta. Pöllösukkia on syntynyt jälleen kolmet tilauksesta 2-, 3- ja 7-vuotiaille lapsille. Nämä matkaavat joulukuussa Japaniin tuttavani vieminä tuliaisina. Toivottavasti ovat mieluisia viemisiä.


4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Siis täh, onko toi käpy nappi? Mistä tuollaisia saa? Mulle heti! Upea!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno saalis :) Onnittelut kivasta reissusta! Nyt vain sorvin ääreen :)
-Maija-

Hety kirjoitti...

Kiitos itsellesi :) Pöllöparvi on huikean hieno!

Johku kirjoitti...

Tiina, käpy on Nurin Kurin rintakoru käpy, joka on tervattu. Ilmeisesti Leena Airaksisen valmistamia, joita on ollut esillä kalevan mukaan ainakin alkuvuodesta Taito-shopissa Oulussa. En tiedä onko enää, mutta tarvitsisin itsekin toisen joten aion käydä joku päivä tarkistamassa.