torstaina, huhtikuuta 09, 2009

Pääsiäiskuulumisia

Pitkästä aikaa sain aihetta päivittää blogiani. Käsitöitä olen tehnyt aina kun olen vain kierroksen taikka pari ennättänyt tekaista. Työn alla on kuitenkin Sylvi ja näin ollen valmista ei ole työn suuruudesta johtuen syntynyt.

Pikku neitimme on sairastanut oikein urakalla ja tilaisuuden tullen olen sännännyt suoraa tietä sänkyyn. Nyt onneksi neitimme on parantunut, lääkkeet tepsivät ja me kaikki olemme saaneet yöunet takaisin. Olenkin odottanut innolla pääsiäistä, jotta voisimme ulkoilla yhdessä kauniissa kevätsäässä ja minä saisin neuloa rauhallisin mielin.

On meillä ollut kuitenkin jonkin verran muutakin elämää sairastelun ohella:

Pari viikkoa sitten sain ihanan yllätyksen työkaveriltani. Aamulla sanoin miehellini tarvitsevani isomman käsityökassin matkoja varten, sillä Sylvi ei mahdu vanhoihin käsityökassseihini enää. Töihin mennessäni minulle ojennettiin juuri sopivan kokoinen kaunis kassi syntymäpäivälahjaksi. Hauskaa sinänsä oli se, että tämä henkilö ei tiennyt syntymäpäivieni olleen juuri pari päivää aikaisemmin. Kassi on juuri sopivan kokoinen ja saa minut aina hyvälle tuulelle.
Toisen ystäväni kanssa vaihdoimme puolestamme jälleen neuleystäväpaketteja. Ajoitimme tämän pääsiäisen aikaan, jotta molemmilla on lomalle varmasti jotakin tekemistä. Pussukastani löytyi 3,5 mm virkkuukoukku valolla varustettuna. Tämä voi todellakin toimia pimeinä aikoina automatkoilla, tätä en ollut tullut ajatelleeksikaan vaan olen aina lopettanut käsityöt pimeän tullen. Lisäksi paketissa oli sievä kirjanen neuleideoita varten (puhtailla rivittömillä sivuilla), lakkamarmeladia sekä kaksi kerää itse valitsemaani Mandarin Classic -lankaa. Kiitos ystäväiseni, tämä oli todella piristävä pääsiäispaketti.
Reilun viikon päästä tarvitsisin itselleni jonkinlaisen bolerontyyppisen päälle pantavaksi. Mielessäni on melkoisen tarkka kuva siitä ja kaupoista ei löydy mieleistä, joten toivottavasti saan jonkinlaisen onnistuneen boleron aikaiseksi aloitettua lähipäivinä. Ostin siis samaista Mandarin Classicia pari kerää lisää sekä ohutta satiininauhaa mahdollista koristelua varten.
Mukavaa, aurinkoista ja neulerikasta pääsiäistä kaikille.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Mitä lankaa käytät Sylviin? Tilasin Sylvin ohjeen ja mietiskelen nyt väriä sekä lankaa... :-) Heidi

Johku kirjoitti...

Hei,

Käytän SandnesGarnin Fritidsgarnia. Tiheys hieman pienempi, joten neulon yhden koon normaalia isomman. Toivottavasti toimii näin. Eilen koesovittelin neuletta ja ainakin tällä erää tuntui sopivalta.

Stanna kirjoitti...

Olipas kiva kuulla teistä taas, ja onneksi lapsonen on parantunut. Täällä on kumma väsy päällä vaikka tyttö nukkuu jo läpi yön. Äitin pitäisi tieten malttaa mennä nukkumaan eikä pyöriä blogeissa puolta yötä.

Johku kirjoitti...

Mukavaa Stanna, että olet käynyt kommentoimassa. Mitä jaksamiseen tulee, täytyyhän äidinkin saada hieman omaa aikaa. Joskus se ajoittuu vain iltamyöhään. Josko kevätaurinko antaisi lisää voimia =)