perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Miten sen nyt sanoisi...

Vanhenen, mutta en vielä. (Päivä päivältä kuten muutkin, mutta sitä ei lasketa)

Kuitenkin halusin piristää itseäni ja päätimme ostaa uuden kameran, vaikkakaan en ole kerennyt enkä tule kerkeämään kuvailemaan ainakaan seuraavaankaan viikkoon. Tämä työ loppuu kuitenkin aikanaan ja reilun viikon päästä minulla on jälleen elämä. Oli se sitten onnea tai ei, saavutan kohta puoliin pyöreitä vuosia ja täytyyhän itseä jotenkin lahjoa =)

Olen miettinyt kameran ostoa pitkään, sillä en ole ollut täysin tyytyväinen sinänsä hyvään aikaisempaan kameraamme. Se on vaatinut minulta ehkä liikaa ponnisteluja kohtuullisen kuvan saamiseksi ja nykyään joutuessani myöntämään itsessäni piilevän pieniä perfektionistin piirteitä se ei riitä minulle.

Nyt kun käsivaraisesti räpsäistynä kameran linssin läpi näkee jotain näin kaunista, elämäni mahdollisesti raskaimman viikon jälkeen, voin sanoa olevani tyytyväinen hankintaamme.Jotain muista hankinnoista mainitakseni, eilen mieheni haki minut töistä ja vei kirja-alennusmyyntiin. Sieltä löysin itselleni muutamia kirjoja täyttämään jälleen jo ylipursuavaa hyllyämme. Rikastuimme muutamalla romaanilla ja näillä käsityökirjoilla. Virkkauskirjassa oli monia toteutuskelpoisia ideoita, vanukirjonnan käsikirjasta tulen varmasti tarvitsemaan apua neula kädessa ja Knitting Classic Style oli vain pakko saada, sillä minulla on kirjoittajan aikaisempikin kirja (piti sisällään kuitenkin muutamia mukavia ohjeitakin).
Pidemmittä puheitta, mukavaa viikonloppua täällä kävijöille. Jotain kaunista on puikoilla kaiken aikaa, en vain ole kerennyt tarttua siihen kiinni. Toivon voivani esitellä sen pian valmiina.

5 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Hieno lahja itselle! Ja mielenkiintoisia kirjoja. Itsekin kävin kirja-alessa ja pari opusta tarttui mukaan, vaikka hyllyt pursuilevat entuudestaankin...

kristiina kirjoitti...

Helou! Ja onnea :) Voitit nappiarvonnassa :)

Mulla on tämmöinen aivan mahtava arkistointitsydeemi, en vaan tiedä mihin olen mitäkin arkistoinut, joten sun osote on aika hyvin kateissa. Laitatko sen mulle sähköpostiin saojala (at) gmail.com

Ja missä kirja-alessa sä olet käynyt! Näyttää hyvältä saaliilta!

Johku kirjoitti...

Hety, odotankin innolla kerkeäväni tutustumaan kameran kaikkiin ihmeisiin. Mitenkähän neulomisien taas käy?

Kristiina, onpa kiva. En voitakaan yleensä missään =)
Akateemisen ja Suomalaisen kirjakaupan alennusmyynneistä löysin nämä kirjat.

Usi kirjoitti...

Heips, löysin blogiisi ja tulin moikkaamaan :) minä sain joululahjaksi juuri tuollaisen kameran, tykkään! :)

Johku kirjoitti...

Kiva Usi, kun jätit jäljen itsestäsi.
Ajanpuutteen vuoksi en ole kameraan kerennyt liikaa tutustua, mutta sen minkä olen ennättänyt kokeilla minäkin olen todella tyytyväinen :)