perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Kamala, ihana viikko sekä yhdet tossut

Viikko on ollut niin työntäyteinen, että juuri ja juuri olen ennättänyt nukkumaan. Aluksi ajattelin, että olin todella typerä kun otin tämän työtehtävän vastaan. Onneksi seuraavana päivänä olin jo toista mieltä. Hyvän ja yömyöhään kestävän valmistelun avulla saan työt tehtyä ja jopa nautinkin siitä. Ensimmäinen päivä taisi olla vain alkukankeutta...

Alkuviikosta (ennen töiden alkua) tein töppöset pienelle tyttövauvalle, jota menemme heti katsomaan kun ystäväni jaksaa vain ottaa meidät vastaan. Pyysin kyllä olemaan kiirehtimättä, sillä hän joutui olemaan vaakatasossa viimeiset lähes kolme kuukautta. Halusin kuitenkin saada pienen paketin valmiiksi ennen kuin ystäväni ilmoittaa olevansa valmis ottamaan vastaan muitakin kuin sukulaisia.Nämä töppöset ovat mielestäni ihanat, kuin pienet balleriinatossut. Mikäli joskus saan vielä pienokaisen hän saa varmasti samanlaiset töppöset. Vihreä on aina ollut lempivärini ja mielestäni se sopii enemmän tytöille kuin pojille jos mahdollista. Niinpä kaupan hyllyllä kun keikkui pieni vihreä body, mieheni ehdotti oitis pallerobodia ostettavaksi uudelle pikku prinsessalle. Ystäväni perheessä nimittäin on ennestään jo tyttö ja vaaleanpunaisia kaunistuksia löytyy jo omasta takaa.
Malli: Saartje´s booties
Lanka: Novita, Nalle
Puikot: 3,5 mm bambut


Malli oli helppo neuloa ja tuotti silmäniloa nopeasti. Joissakin kohdin ohjetta täytyi tavata pariin otteeseen sillä termit olivat outoja. Valmista kuitenkin syntyi vauhdilla ja pieni ymmärtämättömyys ajoittain ei saanut lannistumaan.

10 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Suloinen setti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko liikaa pyydetty jos suomentaisit suurinpiirtein tossujen ohjeen? En osaa englantii ees auttavasti ja haluisin tehdä tulevalle tollaset. KIITOS!!!!!!!!
kirsiorvokki@gmail.com

Johku kirjoitti...

Kiitos Villapeikko =)

Kirsiorvokki, suomennan ohjeen lähipäivinä. Kyllä jokaisen pienokaisen täytyy tällaiset tossut saada.

Limeadine kirjoitti...

Todella söpöt tossut! Vihreä on ihana väri vauvalle.

Hety kirjoitti...

Tosi söpöt tossut pikkuihmiselle :)Onnea ystävällesi!

Johku kirjoitti...

Kirsiorvokki, lähetin suomennetun ohjeen juuri. Ilmoittele, mikäli ohje ei tullut perille,

Kiitos Limeadine, minunkin mielestä vihreä sopii niin tyttö- kuin poikavauvallekin. Mukavan pirtsakka varsinkin näin kevättä vasten.

Kiitos Hety =)

upa kirjoitti...

Onpa ihanat tossut!
Sukuun on tulossa lähiviikkoina uusi jäsen, jolle nuo ihanuudet varmaan sopisivat.
Voisitko laittaa minullekin tuon ohjeen, jos se on sinulla vielä tallessa.
Suurkiitos!

Johku kirjoitti...

Kiitos Upa.

Ohje on vielä tallessa. Laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin lähetän ohjeen.

stanna kirjoitti...

Onpas todellakin kauniit tossut, tulostelin tuon enkun kielisen ohjeen ja puikoille menee. Ajattelin omalle tyllerölle tehdä,vielä on niin mukavaa pukea tytölle kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista. Varmaan kohta kulkee pojan vanhoissa ja röyhelöt pölyttyy kaapissa.

Johku kirjoitti...

Kiitos Stanna, suosittelen lämpimästi. Aluksi kaikkea kaunista onkin mukava pukea. Kohta kaikki käytännöllinen pääsee kuitenkin etusijalle näillä pikku prinsessoillakin =)