torstaina, heinäkuuta 10, 2008

Puoti kuin unelma

Tänään tarkoituksena oli lounastaa ystävän kanssa Katri Antellin kahvilassa ja neuloskella sen jälkeen. Hetken mielijohteesta kuitenkin päätimme lähteä tutkailemaan lähiseudun käsityöliikkeiden tarjontaa. Pakkasimme tyttäremme ja eväät vain autoon ja lähdimme matkaan. Tämä oli parhaita ideoita pitkään aikaan ja harhaan ajaminenkaan ei meidän mieltä pahentanut tyttöjen nukkuessa tyytyväisinä takapenkillä.
Otimme suunnaksemme Pökkylän Punaisen Tuvan ja tämä paikka oli kuin unelma. Rakastan maaseutua ja vanhoja rakennuksia, voiko paikka olla enää täydellisempi kun siellä sijaitsee vielä lanka- ja lahjatavarakauppa. Puitteet oli lisäksi tosi hyvät pienten lasten kanssa matkustettaessa.Lankakaupan valikoima oli laaja, tarjouksia oli runsaasti ja palvelu oli kohdallaan. Myyjä viihdytti jopa tyttäriämme, jotta saimme rauhassa katsella pullollaan notkuvia hyllyjä :) Mukaan Tuvasta tarttuikin kaikenlaista enkä ole aikoihin ollut mistään ostoksista näin onnellinen, mutta paljon jäi vielä hyllyille odottelemaan ostajaansa. Ajatuksena olikin, että ajelemme sinne vielä uudemman kerran ennen joulua. Samaiseen kuvaan pääsi pöydällä notkuva kasa käsityökirjoja, jotka eilen kannoin kirjastosta sadepäivien iloksi.
Matkapuhteena neuloskelin viikonvaihteen Etelä-Suomen reissulla aloittamaani huivia. Malli on ihastuttava ja helppo, juuri sopivaa autoneulottavaa. Olen pitkään haaveillut kunnon kesähuivista.4 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Täydellinen päivä - ja puoti!

stanna kirjoitti...

Katsos vaan, en ole aiemmin tajunnutkaan että oletkin täältäpäin . Lukeehan se tuolla mutta nyt vasta kun pökkylästä kirjoitit niin hoksasin. Itse en ole vielä siellä käynyt mutta haaveissa on kun ajelen siitä ohi ultrareissulla niin samalla käydä kurkkaamassa mitä pitää sisällään.

Johku kirjoitti...

Niin se on maailma pieni :) Minä olen ajatellut, että olet etelämpää. Pitääköhän meidän alkaa istuskelemaan joskus kutimien kanssa porukalla kun tuo Hetykin on täältä?

Käy ihmeessä katsomassa, paikka oli aivan ihana.

stanna kirjoitti...

no hieman etelämpää joo, mutta aika paljon ouluun suuntautuu nuo otosmatkat.