keskiviikkona, syyskuuta 17, 2014

Kesän parhaita päiviä

Kesä oli mahdottoman kuuma ja vaikka näin jälkikäteen tuntuu, että suurin osa ajasta vietettiin pihan ainoan varjon alla maaten. Teimme hieman muutakin. (Varoituksen sana, teksti pitää sisällään kaikki mahdolliset aiheet.)

Viimeiset työpäivät ennen loman alkua sattuivat jälleen kutakuinkin vuoden mukavimpaan työtapahtumaan. Olemme vuosittain esittelemässä toimintaamme milloin missäkin, myös toritapahtumassa. Torilla saa työpäivän lomassa laulaa karaokea, syödä lättyjä ja myös neuloa. Muutamana vuonna torilla on järjestetty myös sukanneulonnan kilpailu Marttojen toimesta ja kaikki palkittiin. Mitä mahtavin kesäloman aloitus.
Muutoin lämpimiä muistoja ovat jättäneet jälkeensä pienet hetket niin kotona kuin reissussakin.

Kuumassa kesässä ehti lukea myös kirjan jos toisenkin. Kovin raskaita teoksia en helteessä jaksanut alkaa selaamaan ja Lisa R. Jonesin kirjat tarjosivat varsin hyvää viihdykettä kesäpäivään. Kirjoitustyyli oli paikka paikoin makuuni jo liiankin kepeää ja yksitoikkoista, mutta silti kirja vaihtui seuraavaan aika vauhdilla.

Ilmojen hivenen viilentyessä alkoi jo asiapitoisempikin teksti kiinnostaa ja nappasin kirjastosta luettavakseni Habaa-kirjan. Kirjassa ei nyt varsinaisesti mitään uutta tullut ilmi, mutta oli mukava lueskella Baba Lybeckin tuntumia harjoittelusta, omasta kehityksestä ja elämästä.

Syksyyn päin ajan kallistuttua on urheilutkin alkaneet jälleen maistua ja kutimet kalista. Todistusaineistona itselle, järvimaisemissa on helteessä taaperettu. Kohdallani tämä oli toinen pitkä juoksu. Tämän vuoden tavoitteet on siis juoksun osalta täytetty. Ensi vuodelle asetan todennäköisesti samanlaiset tavoitteet, yksi juoksu keväällä toinen syksyllä. Aikaa voisin hilata vain alaspäin. Vaikka eräs tuttavani sanoi, että sehän kertoo vain hyvästä kunnosta mikäli jaksaa juosta pitkään =)
Nyt istahdan sohvalle ja naatiskelen. Illat pimenevät ja kynttilät on kaivettu esille. Nyt on aika neuloa.

2 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Hyvä että tavoitteet täyttyivät! Onnittelut! Mulla on vielä puolikas edessä huomenna...

Voi kun ehtisi neuloakin jossain välissä, sulla on tuossa aivan
ihana huivi tuloillaan! :D

Johku kirjoitti...

Kiitos Maritta=) Toivottavasti juoksusi meni hyvin.