tiistaina, heinäkuuta 31, 2012

Loman jälkeen

Loman jälkeen olo on jotenkin irtonainen. Työpöydän ääressä tuntuu kuin siitä olisi ollut poissa ties kuinka kauan ja ajatukset harhailevat jossakin aivan muualla. Äkkiä ne ajatukset onneksi kuitenkin kasaantuvat ja työt alkavat sujumaan.

Ilokseni pääsen pian esittelemään kahdet valmistuneet sukat. Olemme kesälomalla istuneet autossa lukemattomia tunteja ja olen vihdoin saanut tartuttua jälleen puikkoihin. Näistä kerron enemmän pienen kuvaustuokion jälkeen tuonnempana.

Vaikka loma oli lyhyt ennätimme touhuta monenlaista. Yksi huoneista vaati ehdotonta ehostusta ja jouduimme toteamaan materiaalivalinnan vaikeuden. Kuinka jo pelkästään valkoista maalia voi olla niin montaa eri sävyä? Mieleisen tapetin löytymisestä puhumattakaan. Nyt remontti on tehty ja viimeiset sisustukselliset seikat vain vaativat hiomista.
Vihdoinkin tilan tarjotessa mahdollisuuden lankojen lajitteluun ja järjestelyyn yritän tehdä sen kunnolla. Langoilla puljaaminen on kyllä terapeuttista puuhaa. Eri värit ilahduttavat silmää ja eri langat virittävät päähän uusia ideoita.
Ja siinä missä minä järjestelen lankojani mies sisustaa omassa sopessaan. Meille on löytynyt suorastaan uusi yhteinen harrastus, koti-ideoiminen.
Nyt odotan ilmojen viilentymistä, jotta saan pitää takassa tulia ja toteuttaa uusia ideoita.
Näissä merkeissä muistutan vielä parin tunnin päästä päättyvästä arvonnasta. Käythän laittamassa kommentin mikäli haluat osallistua.

Ei kommentteja: