perjantaina, kesäkuuta 24, 2011

Juhannus

Joka vuosi, viimeistään juhannuksena, alan puhumaan joulusta. Näin kävi tänäkin vuonna. Kesäkuun alkupäivinä minua eivät innostaneet niin neulominen kuten ei tempauksetkaan joissa jokainen päivä aloitettaisiin uusia sukkia tai muitakaan käsitöitä. Nyt sitten juhannuksen villiinnyttämin jouluajatuksin kaivoin esiin hiljattain ostamani sukkakirjan. Koko suku taitaa tänä vuonna saada sukat joululahjaksi. 11 paria on nimetty ja ensimmäiset pääsevät jo puikoille. Matkassa on vain yksi ongelma, olen kyllästynyt aiemmin käyttämiini lankoihin. Uusissa langoissa on taas se ongelma, että langan kestävyydestä ei ole tietoa. Jos tiedät hyvän ja kestävän, ohuen sukkalangan olisin todella kiitollinen mikäli voisit jakaa neulenautinnon kanssani.

Mukavaa juhannusta kaikille lukijoille.

5 kommenttia:

Epa kirjoitti...

wollmeise kestää ja värit on ihanat!

Sirpa kirjoitti...

Heips! Itse ihastuin viime vuonna Marks & Kattensin Fame Randiin. Näyttää kerällä muhevalta langalta, mutta neuloontuu ohuehkona, ei tosin IHAN ohuena. Värit oli mun mieleen herkulliset, neulepinnasta tulee hieman meleeraantunut sen ohuen mustan langan ansiosta. Ehkä kaunein sukkalankapinta ikinä, ja koko talven koekäyttäneenä voin kertoa kestävän loistavasti.

Pingviini kirjoitti...

Ihanan kuvan oot vaihtanut tuohon heti kättelyyn! Tsemppiä sukkimiseen :)

kristiina kirjoitti...

:D oot myöhässä, mä aloitin jo kesäkuun alussa muistutteleen ihmisiä että jouluun enää puolivuotta, lahjoja tekemään! Kaikki eivät arvostaneet...

sukkakysymykseen ei ole vastausta. Itse ostin lana grossa meilenweit lankaa, koska oli niin herkun näköistä, kestosta en tiedä.

Johku kirjoitti...

Epa, mistä ostat Wollmeisesi?

Sirpa, Fame Randia en ole kokeillut. Kestävyys viimeistään innostaa kokeilemaan.

Pingviini, kiitos. Sukkiminen edistyy hitaasti, mutta varmasti.

Kristiina, yleensä kukaan ei arvosta tätä joulun odottelua. Hyvä että maailmassa edes muutama ihminen on samaa mieltä.