torstaina, helmikuuta 17, 2011

Sain haasteen

Rusina haastoi minut kertomaan seitsemän asiaa itsestäni.Seitsemän on toisaalta paljon, toisaalta vähän. Kokeilen kuitenkin.

1. Rakastan lapsia ja olen hyvin perhekeskeinen, mutta tarvin ehdottomasti omaa aikaa aina tietyn määrän. Ilman sitä en olisi ollenkaan hyvä äiti tai vaimo, ainakaan omasta mielestäni.

2. En eläisi ilman musiikkia ja esiintymisestä saan voimaa kaikkeen muuhun. Aikaa musiikille ei ole nykyään niin paljon kuin haluaisin ja tähän käytän lähes kaiken oman ajan josta edellisessä kohdassa puhuin.

3. Ystävät ovat minulle suunnattoman tärkeitä ja oikeita voimapilareita. Elämä on vienyt useat ystävät eripuolille maata ja yhteydenpitoa pidellään ajoittan harmillisenkin harvoin. Samassa kaupungissa asuviakaan ystäviä ei tahdo kuitenkaan ennättää tapaamaan niin usein kuin haluaisi. Täytyy toivoa että ystävyydessäkin laatu korvaa määrän.

4. Haaveilen paljon ja elättelen unelmia. Tiedän melko tarkasti mitä tulevaisuudelta haluaisin.

5. Uskon kohtaloon. Jos jonkun asian ei ole tarkoitus tapahtua, ei se tapahdu suuresta työmäärästäkään huolimatta. Niin ei ole tarkoitettu.

6. Olisin ammatiltani opiskelija, jos siitä saisi palkkaa. Nautin opiskelusta ja uuden oppimisesta.

7. Neulepuikoista en luopuisi. Vaan kun osaisin yhdistää soittamisen vielä tähän. Lukeminen jo onnistuu neuloessa.

En haasta tällä kertaa ketään erityisesti, en osannut päättää monista vaihtoehdoista.

2 kommenttia:

rusina kirjoitti...

Kiva, kun otit haasteen vastaan. Mielenkiinnolla lueskelin seitsemää asiaasi. Itselläni olisi kovasti oppimista tuossa oman ajan ottamisessa, sillä tiedän, että se olisi hyväksi.

Johku kirjoitti...

Oppimisessa se on ollut minullakin. Kummankin lapsen jälkeen sen on joutunut opettelemaan. Jumppaankin menin viime viikolla vasta ensimmäisen kerran ja keho kyllä kiitti =)