lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Tänään alkaa joulun odotus

Tämä on vuoden parasta aikaa. On ihana kun on pimeää ja sataa lunta. Kynttilöitä kuluu oikein urakalla. Olen kyllä ihmetellyt tänäkin vuonna, mistä nuita kynttilöitä on taas niin paljon kertynytkään. Tänään ajattelin askarrella joulukortteja. Suunnittelin huomenna leipovani jouluisia pikkuleipiä, mutta eilen illalla kurkku tuli kipeäksi ja nenä alkoi vuotamaan siihen malliin, että täytyy varmaan lepäilläkin välillä. Juuri tässä viikolla ajattelin säästyneeni flunssalta tänä syksynä ...

Ensimmäinen luukku on kalenterista aukaistu ja jännitys sen kuin kasvaa joulua kohti. Minulla on ollut jo useana vuonna tapana ostaa veikkauksen joulukalenteri. Tänä vuonna saan jännittää tuplasti, kun ostin tytöllekin samanlaisen. Hän ei muutaman kuukauden iän vuoksi vielä perusta moisesta touhusta, mutta josko hän joulukalenteristaan voittaa jotakin aukaisen hänelle sitten tilin.

Viime yönä juuri ennen vuorokauden vaihtumista sain valmiiksi viimeiset lapaseni lapaskuuhun. Tavoitteenani oli neuloa yhdet lapaset ja kolmet sain lopulta valmiiksi. Tämä tempaus onnistui osaltani paremmin kuin osasin odottaa. Paljonkohan lapasia olisi kertynyt jos olisin innostunut aiheesta heti marraskuun alussa.

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Hienoja palmikkolapasia teit, hauskaa, kun tavoite ylittyi! Mukavaa, kun olit mukana Lapastelemassa!

Hyvää joulunodotusaikaa!

Taija K kirjoitti...

Ihanat lapaset!